Nekoliko korisnih misli

Grafički i Web Dizajn Blog

Sve Blog objave Najnovija objava

Što je zapravo Internet Marketing?

U posljednje vrijeme u našim medijima se često provlači ovaj pojam, a da zapravo mnogi ne znaju o čemu pišu i o čemu se ovdje zapravo radi. Samu definiciju Internet Marketinga bi, a da ne prepisujem, i meni bilo teško napisati stoga se neću niti truditi, a kada malo bolje razmislim, definicija za internet marketing nije niti potrebna.

Internet Marketing ne treba razvlačiti sa nekakvim kilometarskim definicijama jer naziv sam sebe objašnjava. Dakle, to je marketing koji se odvija putem interneta – točka. Definirati internet marketing detaljnije je suvišno jer je to preširoki pojam koji sadrži previše elemenata. No, da se više ne zamaramo time, idemo dalje.

Više

Grafička priprema vizitke

Tri…četiri…kreni!

Pa ovako, svima je ponekada potrebna vizitka (namjerno kažem ponekada jer vremena su se promjenila), kako je dizajnirati to ću prepustiti dizajnerima, ali kako odraditi grafičku priremu vizitke o tome mogu podjeliti nekoliko misli.

Prije svega bitno je znati dva osnovna formata vizitki, a to su 85×55 mm i 90×50 mm. To je neki standard…a za sve ostalo potrebno je prije svega istražiti koliko je opravdano i financijski isplativo ići van standarda.

Uzmite u obzir čime se bavite, kome će služiti ta vizitka i konačno koju poruku želite s istom poslati. Postoje brojne fenomenalne ideje…no uvijek je pitanje onog famoznog povrata na uloženo. Više

Dobar dan, eto i nas !!!

Dobar dan, eto i nas!

Pa kako svatko nešto piše u današnje vrijeme i mi smo odlučili podjeliti malo našeg znanja vezanog uz tisak, grafiku i grafičku pripremu. U ovih 17 godina svašta se naučilo i došlo do onog famoznog “ahaa momenta”.

Svi se danas služimo računalom 90% zna složiti uz pomoć ponekog programa pristojno grafičko rješenje, ali što kada isto treba otići u produkciju…?

Više

Kontaktirajte nas!

Za sve vrste upita kontaktirajte nas putem telefona, maila, popunjavanjem obrasca niže ili nas jednostavno posjetite u našem uredu.